tiistai 6. toukokuuta 2014

Suklaapizza


"Onko olemassa semmoista kuin suklaapizza?" kysyi viikarini tässä eräänä päivänä.  Olin jo vastaamassa kieltävästi.  Sitten aloin kuitenkin pohtia, millainen suklaapizza voisi olla.  Tänään sen toteutin.  

Kokosin suklaapizzan perinteisen pizzan malliin, vain ainekset vaihdoin toisiin:
pizzataikina > pullataikina (2,5 dl nestettä, riitti pellilliseen)
tomaattipyree > maapähkinävoi (joskus voisi kokeilla hilloa)
pizzatäytteet > cashewpähkinät ja omenakuutiot
juustoraaste > raastettu suklaa
oregano > raesokeri.



Uunissa 225 asteessa n. 20 minuuttia.


"Hyvvee ku makkara!" sanoisi savolainen ystäväni!

omena-piirakka


3 kommenttia:

  1. Iih ja Ooh! Miten mä olen tän sun blogin missannut!?! Miten hienoja asioita oletkaan tehnyt ja tää suklaapizza on mun mielestä leivontakirja kamaa. Tehdään sun ideoista monta kirjaa. Joo!

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava ajatus! Pitääpä kaivella reseptikirja esille ja ohje muistiin. :)

    VastaaPoista