sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Käärmepaita

Ehdotin tenavalle, että voisin tehdä hänelle jonkun eläinpaidan.  Toivomuseläimeksi valikoitui käärme.  Siitä sitten eläinkirjoista inspiraatiota hakemaan.  Ja lähtihän se inspiratikka taas puksuttaen liikkeelle, enkä meinannut malttaa työtä käsistäni laskea.  Olen tosi tyytyväinen, lapsi tykkäsi, ja mieskin sanoi, että hienoin paita, jonka olen koskaan tehnyt.  Kuten tavallista, en nytkään ollut hankkinut oikean värisiä lankoja.  Mutta saa olla minun puolestani kotikutoisen näköinen, koska sitähän se on.  Käärme on muuten tehty applikoimalla, mutta silmä ja hampaat ovat leikatut silitysarkeista (ohje silitysarkkien käyttöön).

ompele_lapselle


käärme_applikointi


snake_t_shirt
ohje silitysarkkien käyttöön

6 kommenttia:

 1. Yksi sana: vau!

  L

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Se olikin sitten vähemmän vau, kun paita oli ensimmäistä kertaa köytössä, ja heti putosi käärmeen naamalle tomaattikastiketta, joka jätti ikuiset jäljet.

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle Liebster Award -haaste :)

  VastaaPoista
 4. Toinenkin haaste ja tunnustus hienosta blogista: http://mellunhollywool.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
 5. Voi miten hieno paita ja harmi kun niin pääsi käymään. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 6. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE

  yours in this

  post!  FunnyJoke.in

  VastaaPoista